FK PŘÍBRAM
03.10.2024
1.ČLŽ U 15, 6. kolo
1:4
FK PŘÍBRAM vs. SK Dynamo České Budějovice
Branky: 73. Vávra - 10., 40. Přibyl, 16. Volek, 60. Míča
Rozhodčí: Klátil - Souček, Thomas
FK PŘÍBRAM:

Píchal – Hlavín ( 41´ Oravský ), Vlas, Novák, Čížek – Křížek, Chrastil ( 56´ Grund ), Hlinka ( 69´ Šrajn ), Pešík ( 41´ Lojín ), Šťástka ( 41´ Karabut ) - Trnka ( 41´ Vávra )

U15 - Prohra s Dynamem

Jaroslav Brunclík

V dohrávce jsme přivítali na naší UMT soupeře z jihu Čech a to nebyl nikdo jiný než SK Dynamo České Budějovice.

Tento tým byl druhý v tabulce a vůbec ne náhodou. Musíme uznat kvality soupeře a pogratulovat jak k výkonu, tak k zaslouženému vítězství. Chtěli jsme pozorně bránit a tak jsme hráli nahoře na jednoho útočníka. Zahustit střed a dobře se posouvat. Soupeř byl natolik kvalitní, že během 10 minut rozhodl zápas. Byl to zatím nejlepší soupeř, se kterým jsme hráli. Všechny góly v prvním poločase si soupeř vytvořil kombinační hrou a naším trošku naivním bráněním. My jsme se sice snažili, ale prostě jsme na soupeře nestačili.

O poločase jsme udělali čtyři změny a trošku otupili tlak soupeře. Střídající hráči přinesli na hřiště větší kvalitu a po vystřídání Dynama se utkání vcelku vyrovnalo. Každý mančaft přidal po jednom gólu a tak jsme odešli ze hřiště poraženi 1:4. Nemůžu klukům vytknout snahu, ale kvalita dnes rozhodla ve prospěch Dynama. Musíme pracovat nadále a snažit se urvat body v Mladé Boleslavi. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis