FK PŘÍBRAM
03.10.2024
1.ČLŽ U 14, 6. kolo
0:6
FK PŘÍBRAM vs. SK Dynamo České Budějovice
Branky: 10., 38. Dvořák, 2. Tomka, 50. Krief, 56. Šmíd, 72. Čadek
Rozhodčí: Klátil - Souček, Thomas
FK PŘÍBRAM:

Báchor (41. Škop) – Koňařík (41. Sýkora), Stieber, Černý, Živanovič (41. Líška) – Voříšek (60. Topinka), Reinisch, Bláha (60. Müller), Melša (41. Řihák), Ťuka – Roušal (41. Suchopár)

U14 - Porážka s Budějovicemi

Jiří Smola

Za deštivého středečního počasí se na našem UMT odehrála dohrávka 6. kola soutěžního kola s jihočeským Dynamem.

Nový zápas, nová naděje a my věříme, že budeme zase o něco dále ve smyslu herního projevu a hráčské vyspělosti. Přestože před zápasem na kluky důrazně apelujeme s nutnou potřebou do utkání vstoupit plně koncentrováni a připraveni ze sebe vydat opravdu své maximum, abychom našim soupeřům už dál nic nedávali tak lacino, tak tady máme druhou minutu hry a přichází snad až nezájem našeho obránce o navázání na nabíhajícího hostujícího útočníka a ten toho pohodlně využívá k vstřelení rychlé branky. Je to stále takový náš „kolovrátek“, a že to takto není zrovna ideální start do utkání, to si tady nemusíme povídat. Postupně se naše hra začala mírně zvedat, pár slušných rozehrávek a kombinací tam bylo, ale dostat se do nějaké té brankové příležitosti, tak k tomu bylo daleko. A tak poločasové skóre 0:3 hovoří za vše.

Druhá půle toho moc na obrazu hry nezměnila, opět velmi rychle inkasujeme, soupeře dále prakticky vůbec nedokážeme nikterak ohrozit a konečný zápasový účet je takový jaký je. Poprvé v sezoně jsme se ani jednou gólově neprosadili, a ještě horší je, že snad mimo jedné střely z úctyhodné vzdálenosti jsme ani nemohli. Pozitivem tentokrát jsou výkony několika našich hráčů, kteří na svých pozicích ukázali, že nalezení osy týmu by mohlo pomalu dostat obrysů. Ještě chci vypíchnout dobrý výkon na stoperské pozici hrajícího Mariána Stiebera, který se mimo jiné neustále a za každé situace snažil jako správný kapitán kluky povzbuzovat a strhnout k aktivitě.   

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis