FK PŘÍBRAM
26.09.2024
1.ČLŽ U 15, 3. kolo
4:0
FK Pardubice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 19.,23., 35. Šifra 57. Lugmayer
Žluté karty: Tomíšek - Novák, Čížek
Rozhodčí: Fojtík - Volný, Pemčák
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Čížek, Vlas, Křížek, Oravský – Hampejs ( 45´ Karabut ), Novák, Chrastil ( 65´ Šťástka ), Lojín ( 45´ Trnka ) - Vávra ( 74´ Šrajn ), Hlinka ( 78´ Fousek )

U15 - Porážka v Pardubicích

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli ve vloženém kole ve středu do Pardubic.

Za krásného počasí jsme chtěli napravit pokažený dojem z Liberce. Hrálo se nečekaně na UMT, ale pro obě mužstva to bylo stejné. Vstup do utkání nebyl z naší strany vůbec špatný. Hráli jsme pozorně, domácí do ničeho nepouštěli. Do první velké šance jsme se dostali v 9´minutě, kdy po kolmé přihrávce Vávry, šel sám na brankáře Hlinka, ale svou ukvapeností vystřelil vedle branky. Bohužel domácí v 19´minutě svou první šanci proměnili. Za 3´minuty to bylo už o dvě branky, kdy jsme nezachytili domácí hráče a ti to dobře vyřešili. Od té doby byli domácí sebevědomější a my naopak. Občas jsme měli světlejší momenty, ale nic nedotáhli do finále. Ve 34´minutě jsme domácím darovali další gól po naší dezorientací obránců. My jsme se mohli chytnout ještě 3 minuty před koncem 1. poločasu. Rychle jsme rozehráli trestný kop, prostrčili na Vávru, ale ten bohužel opět netrefil branku.

Druhý poločas se odvíjel ve stejném duchu. Zkusili jsme prostřídat, měli jsme celkem slušný vstup, ale v 56´minutě domácí po kombinaci opět z blízka zvýšili na 4:0. Poté jsme prostřídali a snažili se něco s výsledkem udělat. Měli jsme do konce dvě příležitosti, nejdříve Trnkou po zpětné přihrávce od Nováka a poté jsme dokonali náš zmar ve 72´minutě. Vlas vybojoval míč na posledním hráči domácích, ocitl se proti brankáři, vystřelil, ale trefil pravou tyč konstrukce. Od té se to odrazilo k Vávrovi, před kterým byla prázdná branka s jedním obráncem. Bohužel Vávra trefil břevno a

z následného brejku jsme málem dostali gól my. Naštěstí nás Tonda podržel. Utkání domácí vyhráli zaslouženě. V žákovském fotbale už rozhodují maličkosti a kvalita. Šance domácí proměnili, my ani jednu a v tom byl ten největší rozdíl. Musíme teď doma zabojovat a urvat body v domácím zápase s Meteorem. Uděláme pro to všechno.

Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis