FK PŘÍBRAM
29.09.2024
1.ČLŽ U 15, 8. kolo
2:1
FK PŘÍBRAM vs. FK Meteor Praha VIII
Branky: 39. Novák, 66. Křížek - 8. Chaloupka
Žluté karty: Vávra, Lojín, Vlas - Volf, Mutinský
Rozhodčí: Švagr - Povolný, Lojín
FK PŘÍBRAM:

Sokol – Čížek, Vlas, Novák – Oravský ( 76´ Hampejs ), Chrastil, Lojín, Šťástka – Vávra, Hlinka ( 52´ Trnka )

U15 - Druhá domácí výhra

Jaroslav Brunclík

V domácím utkání jsme v rámci 8.kola přivítali v domácím prostředí FK Meteor Praha VIII.

Hrálo se za proměnlivého počasí na naší UMT. Tabulka naznačovala, že to bude souboj, jak se říká "o 6 bodů". 

Soupeř byl fyzicky vyspělý a tak nás čekala bitva o každý kousek hřiště. Diváci se měli na co dívat, i když po fotbalové stránce to nebyla žádná sláva. Ale bylo zde vidět velké nasazení z obou stran, spousta emocí, standardních situací, radosti i bolesti. Soupeř byl od začátku utkání o trochu lepší, více sebevědomější a tak v 8´minutě šel po střele křížem z hranice vápna zaslouženě do vedení. My jsme bojovali, ale chyběla nám větší kvalita. Byla to hra mezi vápny, nikdo nechtěl pustit soupeře do šance. Až v 39´minutě po dlouhém kopu Tondy Sokola za obranu, proměnil svůj nájezd levou nohou střílející David Hlinka. Výsledkem 1:1 skončil 1.poločas.

Do druhého poločasu jsme chtěli více hru uklidnit a hrát více po zemi a kombinačně. Občas se nám to dařilo a občas ne. Vypadalo to, že se oba soupeři rozejdou smírně a rozdají si po bodu.

V 66´minutě jsme zahrávali standardní situaci ze strany. Daniel Novák je kope velmi dobře a i tato byla kopnuta do správného prostoru bližší tyče, kam si naběhl nikým nehlídaný Jenda Křížek a placírkou z voleje nás poslal do vedení 2:1. Bohužel i soupeř se dostal hned za 2´minuty ke své standardní situaci, kde došlo k souboji našeho brankáře s hráčem soupeře a rozhodčí nařídil pokutový kop náš neprospěch. Soupeř svůj pokutový kop neproměnil, protože trefil pouze břevno naší branky, od kterého šel míč až za naše velké vápno a dále do hry. My jsme už v nervózním závěru utkání dohráli a tak zůstávají důležité body doma u Litavky. Děkuji celému mančaftu za bojovnost a nasazení a věřím, že i časem přijde větší fotbalová kvalita. Na závěr chci poděkovat rodičům, ale jenom těm slušným. 

Rodiče by měli být vzory pro své děti, ale bohužel dnes tomu tak nebylo a takovéto chování, které jsem slyšel a viděl je neakceptovatelné a odsuzuji ho. Myslím si, že mluvím za oba trenéry, tak vedení klubu a celý klub FK Příbram!!!

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis