FK PŘÍBRAM
26.09.2024
1.ČLŽ U 14, 3. kolo
5:2
FK Pardubice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 25., 42., 67. Svoboda, 6. Čížek, 48. Pávek - 7. Voříšek, 30. Reinisch
Žluté karty: Báchor
Rozhodčí: Fojtík - Volný, Pemčák
FK PŘÍBRAM:

Báchor – Sýkora (41. Černý), Koňařík (41. Müller), Stieber, Líška (41. Živanovič) – Řihák (41. Suchopár), Melša, Reinisch (60. Oktábec), Ťuka (41. Mestic) – Voříšek, Roušal (60. Škop)

U14 - Porážka v Pardubicích

Jiří Smola

V Pardubicích nás čekalo další soutěžní utkání s domácím týmem, který doposud v žádném měření sil nezaváhal a získal všechny body jen pro sebe.

Čekal nás tedy kvalitní tým a pro nás možnost, jak prokázat, že v každém dalším zápase se chceme zlepšovat, tak aby vždy náš výkon postupně vykazoval posun vpřed. Zápas začal velkou aktivitou domácích, a když už se zdálo, že tlak domácích je otupen, přichází laciná chyba v naší rozehrávce a „perníkáři“ jdou do vedení. Už minutu poté jsme se oklepali a po průnikové přihrávce zakončuje Matyáš Voříšek svůj rychlý brejk pěkně k tyči 1:1. Následovala celkem vyrovnaná pasáž, ale byli to opět domácí, kdo se dostávají do vedení. Snažili jsme se o rychlou odpověď, a to se nám také po pěti minutách podařilo pohotovou dorážkou Vojtěcha Reinische 2:2. V prvním poločase už žádná branka nepadla a do kabin tak odcházíme za nerozhodného stavu.

Bohužel nedůslednost obrany už ve druhé minutě po změně stran nabourává naše plány a Pardubicím tak vracíme rychle vedení. Naštěstí dál už to nebyl takový propadák jako v předchozím utkání, ale my už jsme se až do konce brankově prosadit nedokázali, kdežto domácí ano. Je smutné, že někteří naši hráči jako by stále byli hlavou někde jinde, jen ne v zápase. A je to škoda o to více, protože takové jejich počínání pak dobré výkony a progres dalších kluků jen a jen sráží. No nic, jak jsem zmínil již v úvodu, dál budeme dělat vše, aby naše hra měla jen vzestupnou tendenci.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis