FK PŘÍBRAM
22.09.2024
1.ČLŽ U 12, 7. kolo
9:7
FK Mladá Boleslav vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 3., 42., 54., 56, Mackovič, 66. Boukal, 76. Osvald, 89. Ughetto
Rozhodčí: Danihel
FK PŘÍBRAM:

Koza, Peths – Hrstka, Pešata, Ughetto, Kubát (K) , Burian, Hrdlička, Dvořák, Čanda, Měrák, Šimonovský, Mackovič, Osvald, Boukal

U12 - Důstojná porážka v Boleslavi

Jaroslav Brunclík

Po prvním vítězném zápase s Meteorem jsme chtěli navázat na zlepšují se výkony a v Mladé Boleslavi odehrát dobrý zápas. Čekal nás ale velice silný soupeř, s kterým jsme v přípravě jednoznačně vysoko prohráli.

Vstup do zápasu se nám příliš nepovedl a po chybné malé domů ve 2. min se domácí ujali vedení. Hned v následující minutě se nám ale po dobrém napadání kapitána Kubáta podařilo vyrovnat – střelcem byl Radek Mackovič. V dalších minutách byli domácí více na míči, ale dobrou obranou jsme drželi vyrovnaný stav. To se změnilo v 17. minutě kdy po křížném míči za obranu a střelou na zadní tyč šel soupeř do vedení 2:1. Následujících sedm minut bylo z naší strany nejhorší pasáží zápasu, soupeř nás nemilosrdně trestal za naše chyby a odskočil až na 5:1.

Po třech minutách druhé třetiny šli domácí s brejku po našem rohu do vedení 6:1. Kluci se ale nenechali zlomit a druhá polovina zápasu patřila výsledkově nám. I herně jsme se dokázali domácím vyrovnat a kousali jsme až do konce zápasu. Výsledek jsme začali vylepšovat od 42.min. To dal míč za obranu Osvald a Mackovič prostřelil domácího brankáře 6:2. V 54. min dovršil Mackovič hattrick po pěkné individuální akci a zakončení levačkou. O dvě minuty později přidal Radek Mackovič i čtvrtý gól, kdy ho pěknou přihrávkou za obranu našel Vojta Čanda. Škoda, že se po brejku podařilo domácím na konci druhé třetiny zvýšit na 7:4, jinak by nejlepší pasáž zápasu z naší strany neměla žádnou chybu.

I v poslední třetině se nám dařilo korigovat výsledek, ale domácí vždy po snížení rychle odskočili na bezpečný rozdíl tří branek. V 66. min napadal dobře rozehrávku Filip Boukal, obral o míč brankáře a pohodlně snížil na 7:5. V 73. min dal soupeř na 8:5. O tři minuty později pěkně vystřeli Oliver Ughetto a Matyáš Osvald pohotově dorazil – 8:6. V 80 min. skórovali opět domácí a zase to bylo o tři branky. Následně po střele Mackoviče nedokázal Osvald z blízka trefit poloodkrytou branku a přestřelil. Přesto jsme poslední slovo měli my. V 89. min po pěkné střele Šimonovského z trestného kopu dorazil pohotově míč do sítě Ughetto a upravil konečné skóre na 9:7.

I tentokrát musíme kluky za výkon pochválit. Všichni zápas odmakali a domácím jsme v druhé části zápasu pěkně zatápěli. Po výsledkově horší první třetině jsme obě další třetiny vyhráli vždy 3:2. Za zmínku stojí střelecká produktivita Radka Mackoviče, který vstřelil hned 4 branky. Věříme, že na dobrý výkon navážeme i v dalším zápase na domácím hřišti.

Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis