FK PŘÍBRAM
27.09.2024
1.ČLŽ U 12, 3. kolo
0:4
FK PŘÍBRAM vs. FC Hradec Králové
Branky: 43., 48. Olexik, 29. Pšenička, 80. Macháček
Rozhodčí: Schořovský
FK PŘÍBRAM:

Koza – Hrstka, Pešata, Ughetto, Kubát (K), Burian, Hrdlička, Dvořák, Vitiš, Mackovič, Osvald, Boukal, Nepivoda

U12 - Domácí porážka s Hradcem Králové

Jaroslav Brunclík

Po dobrém výkonu v Boleslavi, hlavně v druhé části zápasu, jsme na svém hřišti přivítali Hradec Králové.

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Soupeř byl sice jistější na míči, ale do větších šancí se nedostával. K těm jsme se v závěru první třetiny dostali my. Nejdříve z dobré pozice nedokázal skórovat Osvald a po následném rohu, který zahrával Boukal, hlavičkoval Vitiš jen těsně vedle branky. Bohužel platilo nedáš – dostaneš a v poslední minutě první části nedokázal brankář Koza zlikvidovat střelu z úhlu a hosté šli do vedení.

Obraz hry se nezměnil ani v další části zápasu. Soupeř narážel na kvalitní obranu a naším pokusům o vstřelení branky scházel větší důraz a přesnost. Soupeř byl efektivnější a nejdříve ve 43. min využil naší chybnou rozehrávku a zvýšil na 0:2. O pět minut později jsme nebyli úplně důslední v bránění rohu a soupeř pohotově zvýšil na 0:3.

Ani v poslední třetině neviděli diváci žádnou gólovou smršť. Nejdříve mohl v 52. minutě snížit náš nejlepší střelec Radek Mackovič, ale trefil jen tyč hostující brány. Ani pěkná rána Dvořáka zpoza vápna síť nerozvlnila a tak poslední slovo měl opět soupeř a po úspěšném napadání rozehrávky stanovil v 80. min konečné skóre na 0:4.

Kluci zaslouží pochvalu za bojovný výkon, bohužel nehraje se na šance, kterých jsme neměli málo, ale na góly a ty nám tentokrát chyběly. Soupeř vysoko napadal a zvítězil díky dobré efektivitě. Věříme, že budeme mít v zakončení více štěstí v nedělním zápase se Slávií a sešívaného soupeře potrápíme.

Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis