FK PŘÍBRAM
17.10.2011
Česká fotbalová liga žen, 8. kolo
2:1
Liberec vs. Příbram
Branky: ? - Smíšková
Příbram: Pilousková - Kočová, Štěchová, Boukalová - Drdošová (85. Černohorská), Císařová V., Karasová - Pilíková (75. Koubková), Smíšková - Machutová, Hilmanová (48. Šedivá)

Těsná porážka na půde lídra

Ivan Makoš

Hráčky Příbrami si vezou těsnou porážku 1:2 z půdy vedoucího Liberce. Jedinou branku vstřelila ve druhém poločase Jana Smíšková.
Hráčky Příbrami vydržely s domácími běhat a velmi jim znepříjemňovaly snahu o kombinační hru. Několikrát se i dostaly před domácí gólmanku, která chytala ale bezchybně. Hra se odehrávala od vápna k vápnu. Domácí hráčky nemohly najít zbraň na bojovnost a rychlost hostí, hodně chybovaly a jejich hře chyběla jiskra , rychlost a větší snaha. Záloha příliš vidět nebyla a dlouhé nahrávky obránkyň Liberce, většinou zneškodňovala výborně vybíhající brankářka s důslednou a dobře zorganizovanou obranou Příbrami. Druhý poločas byl v režii našich hráček. Zvýšily tempo, atakování soupeřek, zlepšily rozehrávku a dostávaly se do pohledných kombinací, kterým chybělo brankové zakončení. Trenér Liberece Jaroslav Gajdoš: Jestliže některé hráčky nastupovaly do druhého poločasu s tím, že Příbram již odpadne, velmi se mýlily. Hráčky Slovanu byly jak opařené a aktivnější byly hosté. Fyzicky dobře připravený soupeř, nám presinkem dělal velké potíže. Příbram hrozila brejky, ale liberecká obrana byla již pozorná. Hodnocení: Bojovný zápas s lídrem tabulky velmi dobré úrovně. Děvčata zahodila deku a začala hrát fotbal, na který se připravují. Každá hráčka odevzdala na hřišti své maximum.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis