FK PŘÍBRAM
15.09.2024
1.ČLŽ U 12, 6. kolo
6:4
FK PŘÍBRAM vs. FK Meteor Praha VIII
Branky: 2., 42. Mackovič, 38. Šimonovský, 39. Dvořák, 71. Vitiš, 75. Hrdlička
Rozhodčí: Vršek
FK PŘÍBRAM:

Koza, Peths – Pospíšil, Ughetto, Hrstka, Pešata – Burian, Vitiš, Hrdlička, Dvořák, Čanda, Nepivoda – Boukal, Osvald, Šimonovský, Mackovič

U12 - První výhra v sezóně

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme v domácím prostředí za nepříznivého počasí a stálého deště nastoupili na naší UMT proti FK Meteor Praha VIII.

Chtěli jsme navázat na první třetinu utkání v Plzni a vstoupit do utkání aktivně, pozorně bránit. To se nám vcelku povedlo a hned ve 2´minutě jsme šli do vedení po brance Mackoviče. Poté jsme hráli pozorně a vytvářeli si šance, ale bohužel jsme žádnou už neproměnili. Soupeř si také něco vytvořil, ale pozorného Kozu nepřekonal.

Ve druhé třetině jsme chtěli navázat na první, ale hned za 2 minuty bylo po naší chybičce vyrovnáno, když soupeř ze strany prostřelil gólmana Pethse mezi nohama. Pro nás to bylo povzbuzení a hned za 5 minut po autu u branky soupeře, prodloužení Vitišem skóroval nad brankářem Šimonovský a poslal nás opět do vedení na 2:1. Vzápětí jsme po krásné střele Dvořákem dali na 3:1 a dorážce Mackoviče po střele Osvalda navýšili na 4:1.Takto skončila druhá třetina.

V poslední třetině jsme chtěli pokračovat v nastaveném trendu. Bohužel během 7 minut po našich chybách soupeř vsítil 3 branky a bylo vyrovnáno na 4:4. Dokonce mohl jít do vedení, ale svou šanci neproměnil. Za minutu po této šanci jsme předvedli nejhezčí akci utkání, kdy od brankáře jsme vykombinovali až do křídla, dali míč před branku a Vitiš strhnul vedení opět na naší stranu. Za 4 minutky zvýšil po vysunutí Čandou šikovný Hrdlička na konečných 6:4 v náš prospěch.

Musím mančaft pochválit, že v tomto počasí bojoval, nevzdal se, ani po vyrovnání a makal až do konce. Odměnou jim byly body, které zůstaly u Litavky. Děkuji rodičům za podporu.

FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis