FK PŘÍBRAM
20.09.2024
ČFL A, 7. kolo
2:2
FK PŘÍBRAM vs. FK Dukla Praha B
Online
Branky: 45. Antwi, 69. Ajeti – 17. Bačinský, 28. Atsuta
Žluté karty: Švestka,Vokřínek – Vácha, Prior, Jelínek, Magdi, Bačinský, Káža
Rozhodčí: Langmajer - Kubec, Mazanec
FK PŘÍBRAM:

Bleha – Bárta A., Coňk, Faye, Antwi – Vott, Vokřínek, Švestka, Ajeti (83. Kareš), Dohnal (46. Tolno) - Loic.

FK Dukla Praha B:

Vácha – Uher (69. Kolský), Pančev, Bárta Š., Prior – Hübl (65. Mikeš), Atsuta (84. Zamazal), Bačinský, Kožený (65. Šelicha), Magdi – Jelínek (84. Káža).

Dvougólovou ztrátu jsme stihli jen vyrovnat

Zdeněk Brož

Nepřesná hra v první půli nás stála body. Stíhačka přinesla trefy Antwiho a Ajetiho. Vítězná branka nepadla ani z penalty.

Po čtrnáctidenní pauze zaviněné deštivým víkendem měl náš tým hodně tréninku, ale na začátku zápasu rezervou Dukly bylo znát, že chybí rozehranost. Tým se v prvních minutách hledal a brzdily nás nepřesné nahrávky. V 11. minutě dokonce zahrozili hosté závarem ve vápně, po kterém jedno ze zakončení skončilo na tyčce Blehovy branky. Hůř bylo v 17. minutě, kdy po další chybě se dostal k zakončení Bačinský a na zadní tyč umístil gólovou střelu - 0:1. Probrali jsme se až po dvacáté minutě. Ondřej Dohnal si našel odražený míč ve vápně, ale branku přestřel zcela trestuhodně. V další šanci byl o minutu později Loic, který, akrobaticky zakončoval z pár metrů nad branku. 

Druhý šok přišel ve 27. minutě. Centr hostujícího Atsuta Shoyi zaletěl až do růžku naší branky - 0:2.  Tento stav byl těžkým K.O. v těchto minutách. Zlomit to mohl Antwi, když halfvolejem pálil nad branku. Do podobných míst střílel i Ondřej Dohnal ve 40. minutě. Prvním pokusem, který letěl mezi tři tyče byla až hlavička Malsora Ajetiho před koncem poločasu. Náš tlak na konci poločasu nevylepšil gólově ani nadějný střelecký pokus Dominika Votta i ještě povedenější rána Loica, kterou lapil gólman konečky prstů. V momentech, kdy už se mohlo jít do kabin se s vypršením nastaveného času trefil výborně zabíhající Emmanuel Antwi, když byl na zadní tyči nejvyšší a důležitou brankou snížil na 1:2!

Po změně stran náš tým začal valit útoky na branku Dukly. Dvě dobré možnosti měl Loic, ale tomu štěstěna v zakončení nepřála. Netrefil se ani Vott nebo Vokřínek. Tlak našeho týmu se stupňoval a v 69. minutě měl konečně vyústění. Dominik Vott přiklepnul ve vápně míč Malsorovi Ajetimu a ten vyrovnal na 2:2! Další velké šance jsme nedali a že bylo k vítězství blízko. Střela Loica letěla do břevna a možná do branky, jenže pomezní branku nemávnul. V nastaveném čase jsme dostali možnost kopat pokutový kop po faul na Švestku, jenže penaltu dal Emmanuel Tolno do rukavic brankáře hostů. Z utkání si tak odnášíme jen bod za remízu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis