FK PŘÍBRAM
06.09.2024
ČFL A, 5. kolo
0:1
FK PŘÍBRAM vs. FC SILON Táborsko B
Online
Branky: 72. Kubovský

Ztráta bodů s béčkem Táborska

Zdeněk Brož

V 5. kole ČFL jsme si s Táborskem "B" neporadili a u Litavky prohráli 0:1.

Do zápasu s béčkem Táborska jsme šli se změnou v obraně, do které se mohl postavit nově registrovaný Roger Faye, senegalský fotbalista, který prošel i akademií PSG. Táborsko využilo reprezentační přestávky, která se vztahuje i na druhou ligu a poslalo do hry několik fotbalistů, kteří patří do širšího kádru áčka. Na šance byla první polovina skoupá. Větší možnosti měli hosté, když musel dvakrát zasahovat Ondřej Mastný. Náš tým se nemohl ve finální fázi prosadit, blízko k zakončení byli Loic i Dohnal, ale ani jeden branku finálně neohrozil. Zakončení Manu Tolna pak šlo nad branku.

Ve 38. minutě zakončoval rychlý brejk Loic střelou, kterou musel gólman vyndat nad branku. Dobře vypadal i střela Tolna, který pálil nad branku. I Táborsko mělo ještě před odchodem do kabin možnost, když Nešický střílel vedle branky.

O přestávce poslali trenéři do hry uzdraveného Matyáše Coňka na vyztužení defenzívy, ale do útoku jsme tlačili i poté. Jenže ne moc úspěšně a nebezpečí pro branku Táborska z toho neplynulo. Postupem času přibývaly centry směrem k brance Táborska, ale hráči v šancích moc nebyli. A tak přišel trest ve formě branky, kterou vstřelili hosté v 72. minutě - Kubovský 0:1. Jedinou velkou šanci měl duo Roger Faye a Tomáš Ret, kteří po centru mohl dotlačit míč do branky, ale míč se jim zamotal pod nohy a Tomáš skakávý míč přestřelil. Body si taky od Litavky odvezli hosté.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis