FK PŘÍBRAM
31.08.2024
ČFL A, 4. kolo
1:4
SK Petřín Plzeň vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 64. Lisý – 14. Vott, 22. Loic, 36. Dohnal, 60. Loic
Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Makovec
Diváci: 220
SK Petřín Plzeň:

Suchý – Flachs, Frank, Klich, Krůta, Lisý (C), Maxa, Plecitý, Provod, Tremi, Zajíček

FK PŘÍBRAM:

Mastný – Bárta, Mazur, Ret. T., Antwi – Švestka, Vokřínek (82. Zápotočný), Ajeti (60. Veliu), Vott (20. Dohnal) – Loic (82. Čajko), Tolno (60. Ret. F.)

O výhře jsme rozhodli do přestávky

Jan Vostrý

Tři rychlé branky v úvodu utkání rozhodly o našem vítězství na hřišti Petřína.

Na soupeře, kterého jsme měli možnost potkat už v letní přípravě, jsme vlétli. Velké šance jsme měli od samého začátku. Dominik Vott se dvakrát zastřeloval a už v 14. minutě dal úvodní branku. Vedli jsme 1:0 ale zároveň úspěšný střelec byl surově zraněn a musel střídat. Branky jsme přidávali dál. Zakončení Tolna do rukavic gólmana doklepl pozorný Vinny Loic Nkwinga a na špatnou rozehrávku vyzrál Ondřej Dohnal a zakončil ve 36. minutě už třetí branku našeho celku.

Výrazné vedení jsme navýšili ve druhé půli, když skóre posunul opět Vinny Loic Nkwinga po pěkné asistenci od Alexe Bárty - 0:4. Domácí tým pak srovnal hru v čase, kdy jsme polevili a povedlo se jim dosáhnout i čestný úspěch. Ve zbytku zápasu mohl ještě výsledek posunout na pověstného "bůra" Patrik Švestka, ale mířil těsně vedle. I díky nepravidelným cyklům hracích kol 3. ČFL, kdy vedoucí Domažlice nehrály, jsme se po čtyřech výhrách v řadě posunuli do čela soutěže.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis