FK PŘÍBRAM
23.08.2024
ČFL A, 3. kolo
4:0
FK PŘÍBRAM vs. Bohemians Praha 1905 B
Online
Branky: 35. Vott, 43. Antwi, 56. Tolno, 87. Zápotočný
Žluté karty: Kareš, Roušar - Zeman
Rozhodčí: Toucha - Havlík, Matyš
FK PŘÍBRAM:

Bleha – Bárta, Mazur, Ret. T., Antwi (C) – Švestka, Vokřínek (74. Ret F.), Dohnal (74. Ajeti), Vott (84. Zápotočný) – Nkwinga (61. Kareš), Tolno (74. Roušar).

Bohemians Praha 1905 B:

Kerbach – Bartek (65. Doležal), Janovský (72. Müller), Kadlec, Bárta (72. Ředina) – Meskhi, Mikuda, Farkaš (C), Petrouš – Liška (46. Pomahač), Zeman (46. Koval).

Rozjetý tým rozstřílel i béčko Klokanů

Zdeněk Brož

Další gólové představení si přichystali naši hráči v domácím duelu s rezervou Bohemians Praha. Vyhráli jsme po čtyřech trefách Votta, Antwiho, Tolna a Zápotočného.

Po úspěšném pohárovém zápase jsme se před domácími diváky chtěli "pochlubit" gólovým apetitem. Po pomalejším rozjezdu, kdy se střelecky rozehřívali Ondřej Dohnal, Dominik Vott i Loic Nkwinga jsme se po půlhodině hry a pár minutách dostali už k ostrému zakončení. Vott zatáhl míč do pokutového území a mezi obránci namířil míč přesně do branky - 1:0 ve 35.minutě. Ještě než se šlo do kabiny, přidal další zakončení kapitán Emmanuel Antwi. Tolno zatáhl míč po křídle a volný Antwi měl prostor k zakončení levačkou, které namířil přesně k zadní tyči - 2:0.

Po přestávce se na chvilku nadechli hosté, ale z dalšího rychlého brejku zakončoval přesně druhý Emmanuel - Tolno - 3:0. V těchto chvílích bylo jasné, že náš tým musí souboj dotáhnout k výhře, protože se hosté k ničemu nezmohli. Za zmínku stojí situace, kdy v dobré pozici přestřelil naši branku, jinak hosté často ztráceli míč a vůči naší obraně působili hodně bezzubě. Trenérský tým pak prostřídal hráče a jedno z těchto střídání bylo velmi úspěšné. Filip Zápotočný byl na hřišti tři minuty, když dostal přesný centr od Mazura a do protipohybu brankáře dal svůj první gól v mistrovském zápase mezi dospělými. - 4:0.

Fanoušky vyvolávaný bůr neboli pět golů se už nezrodil, i tak se spokojeně tleskalo po vysoké výhře. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis