FK PŘÍBRAM
30.10.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 13. kolo
0:1
Příbram vs. Třinec
Online
Branky: 16. Petráň
Žluté karty: Hájek, Halinský, Pilík - Kania, Juřena, Adamuška
Rozhodčí: Krejsa - Dresler, Matoušek
Diváci: 625
Příbram:

Šiman – Procházka (84. Kvída), Halinský (68. Vlček), Kingue, Vilotić – Pilík, Čermák (77. Petrák), Hájek, Obdržal (46. Voltr), Langhamer (46. Antwi) – Dedič

Třinec:

Adamuška – Foltyn (52. Javůrek), T. Ba, Bedecs, Hýbl (54. Puchel) – Omasta, Habusta, Šteinhübel, Kania – Petráň (86. Ntoya), Juřena

Ztráta s Třincem jak ze zlého snu

Zdeněk Brož

Na jedinou branku Třince jsme po celý zápas nenašli ani přes gólové příležitosti recept a body si tak odvezli od Litavky hosté.

Příbramský tým šel do zápasu proti poslednímu celku tabulky F:NL jako papírový favorit. Po ztracených bodech v Chrudimi udělal trenérský tým několik změn v sestavě. Domácí diváci viděli první rohový kop, jenže poté přišlo několik minut, kdy měl Třinec navrch. Nejprve zahrozil nebezpečnou hlavičkou, kterou senzačně lapil na čáře Jakub Šiman. V 16. minutě jsme tratili míč v zajímavě se rozvíjeném brejku a Petráň napřáhl přesně - 0:1. 

Až poté si vytvořil první velkou šanci i náš tým, ovšem po zakončení René Dediče na čáře zachránil brankář Adamuška. Ve 30. minutě trefil břevno naší branky hlavičkující Juřena a my jsme se trápili. Na branku nedoputovaly ani dvě zablokované střely - přímý kop Tomáše Pilíka a zakončení Marcela Čermáka. Ve 42. minutě hlavičkoval Oli Kingue a brankář opět lepí míč až na čáře. Dobrou možnost má i Dedič, z otočky pálí do středu branky. Velký tlak našeho týmu ukončil až první poločas.

Po přestávce musely přijít změny, naskočili Radek Voltr s Emanuelem Antwi. A hned měl náš tým velký závar. Procházka s Dedičem neprocpali míč skrz houštinu těl před brankou Třince, akci zakončil Antwi hlavičkou vedle. V 60. minutě to byl znovu Antwi, který si naskočil před branku, ale míč posílá nad branku. V 67. minutě už Dedič překonal gólmana, ale míč zastavil před bránou hostující bek. Nezadařilo se ani Vilotičovi z následného rohu,  když posílá míč nad břevno. 

V 75. minutě orazitkuje břevno střelou z vápna výborně hrající střídající Antwi. V nastaveném čase hlavičkoval po výborném centru nad branku i René Dedič a tak si po velké převaze našeho týmu odváží body od Litavky šťastní hosté.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis