FK PŘÍBRAM
08.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 3. kolo
2:0
V. Žižkov vs. Příbram
Online
Branky: 58. Nabiyev, 74. Bazal
Žluté karty: Muleme, Ahmed - Cmiljanovič, Petrák, Zorvan
Rozhodčí: Vojkovský – Mikeska, Bureš
Diváci: 1230
V. Žižkov:

Soukup – Řezáč, Gabriel, Březina, Muleme – Sixta (73. T. Zeman), Súkenník – Bazal (81. Koželuh), Petrlák (90. Hosaam El Nagar), Nabiyev (81. Ahmed) – Batioja

Příbram:

Kočí - Sus, Kodr, Halinský, Cmiljanovič (85. Vilotič) - Pilík (60. Langhamer), Zorvan, Soldát (69. Dočekal), Petrák, Vávra (60. Procházka) - Voltr (60. Dědič)

Druhá porážka v řadě

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nezvládla utkání na Žižkově a podruhé za sebou prohrála.

Proti předchozímu utkání s Táborskem musel trenér Vlachovič udělat změnu v brance a místo nemocného Šimana se mezi tři tyče postavil Ondřej Kočí. 

Ve sluncem zalitém dopoledni začali hodně aktivně domácí a Kočí hned v úvodu musel řešit ošemetnou situaci ve svém malém vápně. O malou chvíli později se příbramský brankář proletěl, ale povedená střela šla naštěstí mimo. Teprve pak se hosté probrali a usadili se před domácí brankou. Z převahy, ale vzešlo jen několik rohových kopů a zablokovaných střeleckých pokusů. Zbytek prvního poločasu pak již příliš fotbalového vzrušení nenabídl a hra se odehrávala převážně ve středu.

Do druhého poločasu znovu lépe vstoupila domácí Viktorka a brzy se dočkala gólové odměny. Nejprve z velké dálky napřáhl ke střele Březina a jeho pokus s námahou Kočí vytěsnil na roh. Z něj pak po sérii závarů dostal míč za vápno k nohám Nabiyeva a ten krásnou střelou na zadní tyč nedal Kočímu šanci. Příbram se po obdržené brance vrhal do útoku, ale přes obětavě hrající Viktorku se k vážnějšímu ohrožení nedostala. Naopak domácím se otevíraly možnosti k rychlým brejkům a jeden z nich úspěšně zakončil Bazal a uzavřel na konečných 2:0 pro Žižkov.

Příbram ve druhém utkání za sebou nedokázala skórovat a vrací se domů bez bodového zisku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis