FK PŘÍBRAM
29.05.2021
FORTUNA:LIGA, 34. kolo
2:2
Teplice vs. Příbram
Online
Branky: 68. Mareček, 88. Mareš – 3. Voltr, 60. Soldát
Žluté karty: Ljevaković, Vondrášek - Voltr, Laňka
Rozhodčí: Proske – Kotík, Dresler
Diváci: 1005
Teplice:

Grigar – Hyčka (63. Droehnle), Knapík, Mazuch (77. Trubač), Vondrášek – Mareček, Ljevaković (55. J. Mareš), Fortelný (77. V. Vukadinović), Jukl, Moulis – Macej (63. Kodad)

Příbram:

Kočí - Laňka, Kingue S., Vilotič, Mezera - Januška (86. Kvída), Soldát, Zorvan (54. Rezek), Pilík, Vávra - Voltr

Remízové loučení

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V posledním utkání sezóny nedokázala Příbram udržet dvoubrankové vedení a s ligou se loučí remízou na půdě Teplic.

K poslednímu utkání ligového ročníku cestovala Příbram do Teplic, kde už bohužel po porážce od Pardubic nemohla bojovat o ligovou příslušnost. Do branky se po delší době postavil Ondra Kočí, v obraně se po zranění objevil Denis Laňka a start v základu si připsali i Januška s Vilotičem.

Utkání začalo pro hosty velmi dobře a již ve třetí minutě se dostali do vedení. Po Pilíkově rohovém kopu neudržel brankář Grigar míč a Radek Voltr rozvlnil síť za teplickým gólmanem. Zároveň se jednalo o největší příležitost obou týmů během prvního poločasu a diváci si na další branky museli počkat až na ten druhý.

V 60. minutě se k rohovému kopu znovu postavil Tomáš Pilík a jeho centr usměrnil podruhé za Grygara Karel Soldát. Pro příbramského středopolaře to byla první letošní ligová trefa. Hosté bohužel nadějné dvoubrankové vedení udržet nedokázali. V 68. minutě nejprve snížil Mareček a v samotném závěru dokázal vyrovnat střídající Jakub Mareš.

Příbram se tak s letošním ročníkem rozloučila remízou 2:2 a po letní přestávce ji budou čekat boje ve FNL o návrat zpět mezi tuzemskou elitu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis