FK PŘÍBRAM
11.11.2019
I.Celostátní liga U19, 14. kolo
3:3, 5:4pen
Příbram vs. M. Boleslav
Online
Branky: 26. Vohradský, 27. Švestka, 29. Vokurka
Rozhodčí: Hanousek - Tesař, Vyhnal
Příbram: Smrkovský - Vokurka, Dolejš, Dvořák, Dušek, Obdržal, Švestka, Vokřínek (81. Čížek), Hrudka (86. Vott), Budínský, Vohradský (67. Prinsley)

U19 - Tříbrankové vedení nestačilo

Daniel Huňa

V pátek odehráli starší dorostenci utkání na domácím hřišti.

Zápas proti Mladé Boleslavi začal velmi bojovně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Než během 4 minut vstřelila Příbram tři branky. Mladá Boleslav se ale nadále snažil hrát a před koncem prvního poločasů vstřelila branku. 

Druhý poločas začal pro domácí velmi špatně. Díky velkým individuálním chybám, Mladá Boleslav srovnala během 5 minut skóre, na 3:3. Do konce zápasu si obě mužstva vytvořila po jedné velké šanci. Zápas nakonec skončil remízou a o vítězi rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byl šťastnější domácí tým.

Trenér Huňa: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý soupeř, i když se pohybuje ve spodní části tabulky. Ale první poločas nám vyšel super. Bohužel začátek druhé jsme nezvládli a soupeř vyrovnal. Myslím si, že to byla spravedlivá remíza. Penalty kluci zvládli na výbornou, když proměnili všech pět a jednu penaltu soupeře dokázal chytit náš brankář Smrkovský. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis