FK PŘÍBRAM
17.02.2020
FORTUNA:LIGA, 21. kolo
4:0
Jablonec vs. Příbram
Online
Branky: 36. Kubista, 52. Sýkora, 55. Sýkora, 81. Hamalainen
Žluté karty: Treger, Nový
Rozhodčí: Berka – Moláček, Hock
Diváci: 2438
Jablonec:

Hrubý – Holík, Jugas, Plechatý, Krob – Jovović (64. Pilík), Považanec, Hübschman, Kubista (80. Hamalainen), Sýkora (84. Chramosta) – Doležal

Příbram:

Kočí – Pazdera (55. Cmiljanović), Šimek, Kleščík, Nový – Polidar, Tregler, Zorvan (80. Kříž), Rezek, Škoda – Jindráček (64. Voltr)

Špatný vstup do jara

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Nepovedený vstup do druhého poločasu přinesl Příbrami vysokou porážku v Jablonci.

Po zimní pauze nastoupila Příbram k prvnímu utkání v Jablonci se čtyřmi novými tvářemi v základní sestavě a touhou prolomit letošní venkovní trápení. Kapitán Jan Rezek nastoupil ke svému 300. ligovému utkání.

Vstup do utkání vyšel lépe domácím a hned ve druhé minutě měl dobrou příležitost otevřít skóre Jovovič. Po úvodní desetiminutovce se Příbram oklepala a opticky dokázala vyrovnat hru. Ze své aktivity však dokázala vytěžit jen několik rohových kopů, ale branku Jablonce výrazněji neohrozila.

Úvodní branku se tak povedlo vstřelit domácím. Ve 36. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal Kubista a krásnou střelou nedal Kočímu šanci.

I do druhé půle vstoupili lépe Jablonečtí a jen díky dobrému zákroku Kočího nedokázal Hübschman zvýšit. Varování však nevzala příbramská obrana vážně a v 52. minutě se již skóre měnilo. Doležal po rychlé akci předložil míč Sýkorovi, který neměl problém umístit míč do prázdné branky. Zmar do příbramský řad následoval o tři minuty později. Pazderovu zpětnou hlavičku brankář Kočí při pokusu o odkop minul a Sýkora měl znovu velmi jednoduchou pozici.

V 75. minutě se povedlo skórovat i Příbrami, ale branka Voltra po rohovém kopu nebyla pro ruku střelce uznána. Na druhé straně pak znovu udeřili domácí. Souhru střídajících hráčů zakončil po přihrávce ex-příbramského Pilíka Hamalainen. Finální podobu výsledku mohl dát v nastaveném čase z pokutového kopu Doležal, ale Kočího branku vysoko přestřelil

 Jablonec dokázal vrátit Příbrami podzimní porážku stejným výsledkem a prodloužil její čekání na plný bodový zisk.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis