FK PŘÍBRAM
31.03.2019
FORTUNA:LIGA, 26. kolo
3:0
Jablonec vs. Příbram
Online
Branky: 12. Jovović, 43. Trávník, 49. Doležal
Žluté karty: Nový, Matoušek
Rozhodčí: Pechanec – Vaňkát, Vodrážka
Diváci: 2406
Jablonec: Hrubý – Holeš, Kubista, Břečka, Sobol – Hübschman – Jovović (74. Fábry), Trávník, Považanec (65. Kratochvíl), Vatajelu – Doležal (80. Chramosta)
Příbram: Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Jablonský - Hlúpik (46. Keita), Soldát (46. Polidar), Kingue, Voltr (72. Vůch) - Matoušek, Fantiš

Domácí měli utkání pod svojí kontrolou

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Obnovená premiéra Romana Nádvorníka na příbramské střídačce skončila v Jablonci bez bodu.

Utkání začalo velmi svižně a brankář Kočí musel velmi brzy dobrým zákrokem likvidovat střelu z kopačky Trávníka. Na druhé straně byl ve vyložené šanci po přihrávce Fantiše Filip Hlúpik, ale ve vyložené příležitosti pouze nastřelil brankáře. Hned vzápětí pak šli do vedení domácí. Jovovič obešel v pokutovém území několik obránců a kolem zkoprnělého Kočího poslal míč do sítě.

Domácí po vedoucí brance pokračovali v ofenzivních snahách a soupeře ke své brance pouštěli jen sporadicky. Druhá branka v příbramské sítí pak přišla před koncem poločasu, kdy se znovu trefil Jovovič. Hlavní rozhodčí však následně branku odvolal a odpískal domácím po zákroku Hlúpika pokutový kop. K rozehrání penalty se postavil Trávník a bezpečně ji proměnil.

Do druhého poločasu udělal trenér Nádvorník dvě změny v sestavě  a poslal na trávník Keitu a Polidara. Domácí však pokračovali v úspěšné ofenzivě a ve 49. minutě zásluhou Pospíšila zvýšili na 3:0. Jablonec si nadále v klidu hlídali dostatečný náskok. V největší příležitosti Příbrami ke korekci výsledku se v 73. minutě ocitl Keita. Rychlonohý útočník se po přihrávce Matouška ocitl sám před Hrubým, udělal dlouhou kličku, ale jeho pokus z velkého úhlu domácí obránci do sítě nepustili. 

Utkání tak skočilo zaslouženou výhrou domácího týmu a Příbram v obnovené premiéře Romana Nádvorníka vyšla střelecky i bodově naprázdno.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis