FK PŘÍBRAM
25.09.2017
Juniorská liga, 8. kolo
4:1
Liberec vs. Příbram
Online
Branky: 56. a 78. Petr, 22. Gembický, 54. Kazda (pen.) – 76. Laňka.
Rozhodčí: Matějček – Mokrusch, Arnošt
Diváci: 100
Liberec: Konečný – Ulbrich, Prokš, Písačka, Petr, Heppner, Kazda (76. Baláž), Dvořák, Michalec (83. Šustek), Kristian, Gembický (88. Vébr)
Příbram: Kočí – Hron, Květ (46. Mitrovič), Vávra, Tarczal, Ric, Černý (46. Jandera), Laňka, Kvekveskiri, Januška (83. Pecka), Antwi (83. Lukavský)

Slovan nebyl v utkání s Příbramí aktivnějším mužstvem, i tak vyhrál vysoko 4:1

Tomáš Větrovský

Na duel v Liberci budou Příbramští zřejmě ještě dlouho vzpomínat. Předvedli ofenzivní podívanou a v první půli si dokázali vytvořit velký tlak. I zásluhou neproměněné penalty ale nakonec prohráli vysoko 1:4. Dvě branky vstřelil Petr Petr.
Do zápasu lépe vstoupila Příbram, už po šesti minutách se mohla radovat z úvodního gólu. Januška našel přízemním prudkým pasem skrz malé vápno u zadní týče postaveného Laňku. Ten vypálil z voleje, ale Konečný výborným zákrokem ránu zneškodnil. Liberecký gólman byl během první půle v permanenci, všechny rány ale dokázal zlikvidovat. Naopak liberecké mužstvo se radovalo ve třiadvacáté minutě. Dominik Gembický překonal na pravé straně obránce a záhy si poradil i s Kočím. Zanedlouho přišla zčistajasna další šance Slovanu. Gembického pas zprava na úplně volného Petra už málem zvedl ruce nad hlavu celé lavičce, druhý jmenovaný však těsně nedosáhl v ideální pozici na balon a nasměroval ho pouze vedle branky. Pak už zase čaroval domácí brankář Konečný. Nejdřív zasáhl proti Květově dobré ráně a poté zlikvidoval penaltu po faulu na Černého. Míč si postavil hostující kapitán Laňka, nicméně na libereckého brankáře si nepřišel. Ten vyrazil první ránu k levé tyči a pak si poradil i s následnou dorážkou. Na začátku druhé půle se svěřenci trenéra Holeňáka radovali podruhé. Nařízený pokutový kop bez větších potíží proměnil Matyáš Kazda střelou doprostřed branky. O další dvě minuty později navíc při úniku oběhl Kočího Petr Petr a zavěsil míč přesně mezi tři tyče. Stejný hráč se o chvíli později opět ocitl v úniku, tentokrát ho ale Kočí vychytal. Po následném rohu se dostal do šance ještě Dvořák. Ani ten však na gólmana hostí nevyzrál. Příbramští se nakonec dokázali prosadit. V 77. minutě vypálil zpoza šestnáctky k levé tyči Denis Laňka, bleskurychlá odpověď ale přišla z kopačky Petra Petra. Ten svůj brejk proměnil zakončením mezi nohy Kočího. Vysoké vedení už si liberecké mužstvo pohlídalo a připsalo si tak další tři body do tabulky.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis