FK PŘÍBRAM
22.10.2016
ePojisteni.cz liga, 11. kolo
2:4
Příbram vs. Jablonec
Branky: 57. Pilík, 81. Kacafírek - 11. Jiráček, 20. Doležal, 70. Kacafírek, 90. Tecl
Žluté karty: Ferrara
Červené karty: 85. Ferrara
Rozhodčí: Královec - Kotík, Arnošt
Diváci: 1758
Příbram: Hruška - Chaluš, Ferrara, Tregler, Krameš - Pecháček, Laňka (46. Majtán) - Brandner, Rezek (76. Casado), Pilík - Mahmutovič (46. Kacafírek)
Jablonec: Valeš - Masopust, Hübschman, Hybš, Hanousek - V. Kubista - Tecl, Trávník (89. Mehanovič), Jiráček, Mihálik (85. Končal) - Doležal

Konečně dáváme góly, ale na body to nestačí

Zdeněk Brož

Dvě úspěšné gólové trefy Tomáše Pilíka a Štěpána Kacafírka proti Jablonci znamenaly dvojí snížení výsledku, nikoli však bodový zisk.
Trenér Rada postavil proti trápícímu se Jablonci nejmladší obranu ligy, jejíž věkový průměr má dvacet let a ta měla zastavit útok nabitý zkušenými hráči i agresivními mladíky. A bohužel právě zkušenost vyzrála na obranu už v 11. minutě, když na pas Tecla si naběhl Jiráček a poslal hosty do vedení. Po necelých deseti minutách později využil Doležal chyby v naší rozehrávce a posunul skóre na 0:2. Rezek mohl svoji chybu napravit, jenže ve velké šanci napálil míč nad branku. Podobně se vedlo i Tomáši Pilíkovi, jehož dělovku stačila obrana hostů tečovat nad břevno. Z následného rohového kopu chytil Valeš na brankové čáře hlavičku Brandnera. Ani Aleš Hruška se nenudil a zlikvidoval dvě tutovky Mihálika. Do druhé půle přišli na plac Majtán s Kacafírkem, když nahradili Mahmutoviče s Laňkou. A v 57. minutě přišel i vytoužený gól. Z přímého kopu se trefil Tomáš Pilík, když mu pomohla i chyba brankáře Jablonce. A nebyli jsme daleko od vyrovnání, jenže z náporu jsme nevyužili nic. Naopak přišel v 70. minutě další trest. Volný Kubista pohodlně hlavičkoval po rohovém kopu a zvýšil vedení hostů na 1:3. Ale ani teď se náš tým nevzdal a k premiérové brance v lize se prodral přes Hübschmanna Štěpán Kacafírek a snížil na 2:3 v 81. minutě. Od 85. minuty jsme navíc pro závěrečný tlak ztratili Ferraru, který se nechal nesmyslně vykartovat a putoval do sprch po druhé žluté a tudíž červené kartě. Místo našich šancí tak přišel v posledních sekundách brejk do prázdné obrany a poslední gól zápasu, který snadno vsítil jablonecký Tecl - 2:4. Náš tým tak po jedenácti utkání má na svém kontě stále jen jedinou výhru a připsal si už desátou porážku.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis