FK PŘÍBRAM
28.08.2016
ePojisteni.cz liga, 5. kolo
0:1
Příbram vs. Liberec
Online
Branky: 52. Hovorka
Žluté karty: Trapp, Jiráček - Vůch, Súkeník, Pokorný, Baroš
Rozhodčí: Franěk - Moláček, Fišer
Diváci: 2182
Příbram: Hruška - Tregler, Chaluš, Jiránek, Ferrara (55. Laňka) - Pilík, Trapp, Rezek, Krameš (68. Mahmutovič), Divíšek - Peltier (77. Majtán)
Liberec: Dúbravka - Coufal, Hovorka, Pokorný (65. Latka), Bartošák (75. Nitrianský) - Vůch, Súkenník, Folprecht, Sýkora (86. Breite), Bartl - Baroš

Premiéra trenéra Rady nevyšla

Zdeněk Brož

Jediná proměněná šance hostujícího Slovanu znamenala, že si pohárový účastník veze z Příbrami tři body za výhru 0:1. Premiéra trenéra Petra Rady tak vyšla u Litavky naprázdno.
Kdo čekal pod novým trenérem radikální změny v sestavě, tak se před utkáním s Libercem nedočkal, přesto byl herní styl jiný. Někteří hráči dostali totiž jiné taktické úkoly a většinou se vrátili na posty, které u nich byly dříve obvyklé. Příbram hned od úvodu se aktivním pojetím pustila do Severočechů, jenže z neslibnější střely Rezka byla těsná rána vedle branky. Na branku pak lépe mířil Tomáš Pilík, ale brankáře Dúbravku neohrozil. Před Hruškovou brankou naopak nebezpečně pálil Vůch, naštěstí nad branku. Tribuny jen zahučely v 28. minutě při ráně Petra Trappa, která těsně prolétla nad brankou. Liberec kontroval šancí Vůcha, který před léty působil v příbramském dorostu. Brejk na naši branku se snažil zakončit kličkou Hruškovi, ve které nasimuloval pád a tak místo penalty si vykoledoval žlutou kartu. Po změně stran se náš tým několik minut hledal a Liberec toho dokonale využil v 53. minutě, když právě Vůch poslal před branku míč, kde jej srazil Hovorka do sítě - 0:1. Příbram se snažila o reakci, jenže další dalekonosná rána Trappa jen proletěla nad konstrukcí branky. Velký závar, který před Dúbravkovou brankou měli naši hráči okolo 72. minut zůstal nevyužit a pokus o střelu byl několikrát zablokovaný v houštině těl a nohou. Největší šanci pak spálil Trinidaďan Peltier, který v rychlé akci předběhl obránce soupeře, obhodil si i brankáře, jenže po dlouhém sprintu už nedokázal z úhlu dopravit míč rychleji do prázdné branky a tak pomalou střelu nakonec Latka vykopnul z branky. Ani v závěru se už nepodařilo vykřesat naději alespoň na bod a tak se trenér Petr Rada ve své premiéře na příbramské lavičce nemohl radovat z bodového zisku.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis