FK PŘÍBRAM
21.08.2016
ePojisteni.cz liga, 4. kolo
3:0
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 45. Mešanovič, 65. Škoda, 90. Hušbauer
Žluté karty: Frydrych, Hušbauer - Trapp, Hušbauer
Rozhodčí: Proske - Kotík, Vysloužil
Diváci: 5043
Slavia: Berkovec - Bořil, Bílek, Frydrych, Švento - Mihalík, Hušbauer, Souček, Zmrhal (90. Mingazov) - Škoda (66. Barák), Mešanovič (90. Van Kessel)
Příbram: Hruška - Tregler, Chaluš, Jiránek, Ferrara (73. Brandner) - Peltier (58. Pilík), Trapp (68. Mahmutovič), Rezek, Krameš, Divíšek - Majtán

Utkání zlomila branka do šatny

Jan Vostrý

Fotbalisté Příbrami mají za sebou další nepovedené utkání v nejvyšší soutěži. Po porážce se Slavií zůstávají i nadále poslední bez jediného bodu a vstřelené branky.
S touhou konečně zlomit nepříznivou ligovou bilanci nastoupili svěřenci Martina Pupita na trávník v pražském Edenu. V ligové sestavě se poprvé objevil bývalý reprezentační obránce Martin Jiránek a Petr Trapp nastoupil ke svému 150. ligovému utkání. První poločas nenabídl více než pěti tisícovkám diváků příliš pohledný fotbal. Nejdůležitější moment utkání přišel až v jeho samotném závěru, kdy Milan Škoda z blízka trefil tyč a odražený míč uklidil na Hruškova záda Muris Mešanovič. Branka do šatny byla pro hosty tvrdým direktem, ze kterého se ve druhém poločase už nedokázali vzpamatovat. Naopak domácí si v něm dokázali vytvořit další příležitosti a dvě z nich proměnit. Nejprve se ofsajdové pasti dokázal vyhnout Škoda a v nastaveném čase se prosadil i Josef Hušbauer. Příbram tak během jednoho týdne prohrála i třetí soutěžní utkání a pokaždé třikrát inkasovala. Nadále se tedy krčí na samém chvostu ligové tabulky.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis