FK PŘÍBRAM
12.08.2016
ePojisteni.cz liga, 3. kolo
0:3
Příbram vs. Plzeň
Online
Branky: 23. Bakoš, 37. Ďuriš, 48. Kovařík
Žluté karty: Chaluš, Hruška, Rezek, Divíšek - Hromada, Kopic, Kovařík
Červené karty: 73. Kopic
Rozhodčí: Hrubeš - Pospíšil, Hrabovský
Diváci: 3381
Příbram: Hruška - Tregler, Chaluš, Divíšek, Ferrara - Trapp, Krameš - Peltier (75. Brandner), Pilík (53. Pecháček), Rezek (84. Bourenane) - Majtán
Plzeň: Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hromada (86. Kučera) - Kopic, Bakoš (76. Rajtoral), Kovařík - Ďuriš (81. Krmenčík).

Viktoria nám nedala šanci na bodový zisk

Zdeněk Brož

Jasné vítězství hostujícího týmu z Plzně se rodilo od 23. minuty, kdy Bakoš proměnil pokutový kop. Úřadující mistr přidal další branky a pojistil si výhru v Energon Aréně.
Očekávaná posila Martin Jiránek se do zápasu s úřadujícím mistrem nedostala, protože se nepodařilo vyřídit transferkartu z Ruska a tak na místě nemocného Miloše Nikoliče musel na stoperu zaskočit Josef Divíšek. Do sestavy se také dostal Petr Trapp, který se postavil do středu zálohy. Hned ve 3. minutě sebral Tomáš Majtán plzeňskému Matějů míč a upaloval sám na Kozáčika, jenže s brankářem přehodil i branku. Právě ex-příbramský Matějů se mohl za chybu pomstít záhy, když po narážečce z Kopicem orazítkoval břevno Hruškovy kasy. Ve 22. minutě vyrazil přímý kop Aleš Hruška před sebe a při snaze chytit míč fauloval Hubníka. Sudí po krátkém váhání mezi ofsajdovým postavením a penaltou ukázal právě na puntík a Bakoš se z pokutového kopu nemýlil - 0:1. Tento gól zcela změnil tempo hry. Aktivní hra našeho týmu se vytratila a navíc ve 37. minutě po rohovém kopu trefil Ďuriš zády k brance další branku hostů - 0:2. O tři minuty později navíc utekl obraně znovu slovenský reprezentant, naštěstí svůj pokus netrefil mezi tyče. Po změně stran jsme mohli doufat v šanci na zvrat jen chvilku. Stačilo aby ve 48. minutě prošla naším vápnem křižná přihrávka na Kovaříka a bylo to 0:3. Hosté pohodlně kontrolovali hru, z naší strany se neujal ani přímý kop Jana Rezka, který skončil ve zdi Viktorie. V 73. minutě viděl po druhé žluté kartě červenou stopku hostující Jan Kopic, nic to však už nezměnilo na výsledku a hře do samého závěru utkání.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis