FK PŘÍBRAM
07.11.2015
FORTUNA:LIGA, 13. kolo
0:1
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 26. Hanousek (vlastní)
Žluté karty: Krmenčík, Vrzal, Mareš, Miloševič, Berger - Dosoudil, Bednář, Zápotočný
Rozhodčí: Ardeleánu - Mencl, Pochylý
Diváci: 1521
Dukla Praha: Rada - Miloševič, Jeřábek, Gorkšs, Vrzal - Hanousek, Čajič, Považanec (72. Jakub Mareš) - Berger, Krmenčík, Tetour (46. Beauguel)
Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Štípek (78. Jiří Mareš), Tregler, Barák (72. Suchan), Hnaníček, Pilík (90. Brandner) - Bednář

Příbram poprvé dobyla pražskou Julisku!

Jan Vostrý

V důležitém utkání dokázala Příbram získat cenné tři body za výhru 0:1 na půdě Dukly Praha. O jedinou branku se v prvním poločase přičinil David Štípek, jehož přihrávku si do vlastní sítě srazil Marek Hanousek.
Příbram jela na Julisku s vědomím, že u tohoto soupeře ještě nikdy nevyhrála. Na druhou stranu blízkost obou týmů v tabulce dávala zápasu punc důležitosti. První gólovou šanci měl i náš tým. V 16. minutě poslal nádherný pas před branku Tomáš Pilík a zakončující Roman Bednář pálil z jasné pozice do břevna. Po zápase uvedl, že mu bohužel míč před nohou skočil. Ale nemuseli jsme litovat, protože v další příležitosti jsme již byli úspěšní a nepotřebovali jsme ani střelu na branku. David Štípek si udělal z hráčů Dukly slalomové sloupky a poslední nahrávku před branku odrazil o bránícího Hanouska přímo do branky - 0:1! Dukla poté zapnula na vyšší obrátky, ale Berger minul branku a Považance vychytal Aleš Hruška! Dukla chtěla zápas zlomit i ve druhém poločase, ale pozorná defenzíva i skvělý brankář Hruška byli proti. A tak domácím narůstaly ve statistikách pouze čárky za rohové kopy a střeli na i mimo branku. Z těch nejnebezpečnějších to byla Hanouskova ukrytá střela, která letěla těsně vedle pravé tyčky. Bergrův pokus vytáhnul Hruška nádhernou robinzonádou. Cenné tři body jsme proti útočící Dukle tentokrát ubránili a celý tým ukázal, že v negativní bilanci obdržených branek jsme hlavně vinou nepovedených zápasů s top celky ligy.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis