FK PŘÍBRAM
30.05.2015
FORTUNA:LIGA, 30. kolo
5:2
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 31. a 59. Holenda, 68. a 87. D. Kolář, 55. Pilař - 4. Bednář, 39. Zápotočný
Žluté karty: Vaněk, Horváth
Rozhodčí: Franěk - Kříž, Štěrba
Diváci: 11112
Plzeň: Kozáčik - Rajtoral, Hejda (59. Beránek), Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava (81. Horváth) - Pilař, D. Kolář, Kovařík - Holenda (78. Mahmutovič)
Příbram: Kelemen - Matějů, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Jiří Mareš (74. Fořt), Pilík, Suchan (88. Polanský), Hnaníček, Zeman (85. Šindelář) - Bednář

Plzeň se nenechala připravit o mistrovské oslavy

Zdeněk Brož

První poločas žila naděje příbramského týmu na výhru v Plzni. Vlastní chyby nás však ve druhé půli odsoudili do role poražených. Zápas rozhodla Viktoria až poněkud krutým výsledkem 5:2. Příbramské trefy zařídili Bednář a Zápotočný.
Příbramský trenér Pavel Tobiáš udělal do posledního zápasu jedinou změnu, když nasadil Jiřího Mareše místo Milana Nitrianského. A Příbram hned na začátku zaskočila zaplněnou Doosan arénu. Roman Bednář si udělal prostor za obranou Plzně a krátký postup směrem ke Kozáčikovi zakončil neomylně - 0:1. Plzeň dlouho hledala rytmus hry a tak náš tým mohl dál školit Viktorii. Matějů si vyměnil s Bednářem míč a vyprášil rukavice domácího gólmana. Již jistý mistr Synot ligy přesto vyrovnal, když hlavičkou vyrovnal na 1:1. My jsme i tak mohli jít do kabin s vedením. Dobře známý signál s roztančenými hráči byl konečně úspěšný a Martin Zeman posadil kapitánovi Tomáši Zápotočnému nádherný míč. My jsme šli tedy znovu do vedení 1:2. Plzeň po přestávce zapnula na vyšší výkon a k obratu jim pomohly i naše chyby. Pilař z úhlu prostřelil jinak pozorného Kelemena - 2:2. Ztrátu vedení jsme ani nestačili vstřebat a Holenda vystřihl nečekané nůžky, které byly bohužel pro nás gólové - 3:2. Mohli jsme vyrovnat, ale proti bylo fotbalové štístko. Martin Zeman poslal míč z přímého kopu do břevna. O minutu později si Kozáčik vychutnal Bednářovu hlavičku a vytáhl míč směřující do branky. Tímto momentem se zápas definitivně zlomil a Viktoriáni si jej proměnili v exhibici. Kolář totiž v závěru přidal ještě dvě branky a naši hráči už museli pouze vnímat chystající se oslavy mistrovského titulu domácího týmu.
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis